Omdat de laatste jaren de functie van de secretaresse flink is veranderd komen steeds vaker andere taken op haar bordje. Zoals het maken van een personeelsblad, advertentiebeheer, schrijven van nieuwsbrieven, verbeteren van de bedrijfsbrochure, etc.

In het kader daarvan hebben wij een training ontwikkeld met de naam ‘Pumps! Maak je eigen Magazine’. In de training komen alle facetten aan bod om die nieuwe taken beter te kunnen beheren. Eindproduct van de training is het magazine ‘Pumps!’.

Wil jij je verder ontwikkelen als secretaresse en een belangrijke rol (blijven) spelen binnen de organisatie? Volg deze training en laat zien wat jouw talenten zijn.

De eerstvolgende kans om mee te doen is op 10 september a.s. De terugkomdag hebben we gepland op 10 oktober 2013. Een korte tijd later heb je het door jou zelf, gemaakte Pumps! Magazine vers van de pers!

Meer informatie over de inhoud van de training vind je onder programma.
De training wordt gegeven op een locatie in het midden van het land.
Ja, ik wil meedoen met het maken van de nieuwste Pumps!


In februari 2013 zijn we gestart met het maken van Pumps! no. 4! Op 18 april jl, secretaressedag 2013, was deze Pumps! klaar. Nieuwsgierig naar het resultaat? Vul jouw adresgegevens in dan sturen wij dit nieuwe exemplaar aan je op.
JA, ik wil de nieuwste editie ontvangen.