Pumps! Magazine op Secretaresse Groeidag

woensdag, 11 april 2012

logo secretaressegroeidag webDe Secretaresse Groeidag is een dag waarop secretaresses snel worden bijgepraat over de ontwikkelingen, die belangrijk zijn op hun vakgebied.
Het mooie van de Secretaresse Groeidag is dat de secretaresse het geleerde gelijk de volgende dag in praktijk kan brengen.

Op de Secretaresse Groeidag van 17 april 2012 is het thema 'Secretaresse on the MOVE'. Vanwege de veranderende markt is het ook voor de secretaresse van belang om in beweging te blijven.

Eén van de  onderdelen in het programma is de Special Case.
Deze keer staat de Special Case geheel in het teken van Het Nieuwe Werken, waarbij je nuttige informatie en tips op dit vlak bij de aanwezige bedrijven kunt inwinnen.
Aan de hand van gegevens, verstrekt in de business case, gaat de secretaresse'op bezoek' bij de bedrijven die op de locatie een 'kantoor' hebben ingericht. De secretaersse vraagt om raad, advies en informatie om samen met haar team het ideale plaatje te kunnen schetsen.


Pumps! Magazine is één van die bedrijven!

coverpaarsOm alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en Het Nieuwe Werken te kunnen invoeren is een magazine een heel handige tool. Samen maak je het magazine vol interessante artikelen over HNW. Zo maak je alle betrokkenen enthousiast.

Het voorbeeld hiernaast is de 3e editie van Pumps!, gemaakt voor Schoevers om jongeren enthousiast te maken voor de secretaresseopleiding.

Alle ideeën, artikelen en foto's zijn tot stand gekomen door mensen uit het secretaressevak voor de secretaresse van deze tijd.

Vraag deze Pumps! gratis aan